Äntligen fredag!

Denna vecka har gått fort. I måndags var jag och frans i Jönköping över dagen och provade en bil. En audi s3. Helt okej faktiskt. Men gillar mercan bättre faktiskt 🙂 haha. Sov hos frans i måndags. Jobbade halvdag i tisdags. Det var skönt 🙂 äntligen lite extra pengar. Skönt.

I onsdags var det skola hela dagen. Sen kom nadja till skolan och vi åkte till stallet. Hon trodde att hon skulle rida lite och jag räknade med hela passet. Haha. Men det gick bra. Jag skrattade av Miramis när nadja var klar 🙂

När jag kom hem duschade jag och sen kom frans till mig. Vi åt lite sen tittade vi på tv innan vi åkte till Mjölby och åt chili cheese. Mumma. Sen åkte vi via motala hem 🙂 tittade mer på tv sen sov vi.

Igår blev det lugnt hela dagen. Åkte till frans och gick med hundarna. Sen la jag mig i sängen och låg där hela dagen. Slappt. Mat och sen sängen igen. Blev vinterljus på kvällen sen innan jag åkte till maxi och hem.

Nu är jag i skolan. Intressant lektion. Så nu börjar vi igen. Hörs senare. I promise!

image

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.