Allt känns bara blä

Igår klev jag upp vid 9. Och jag tog aldrig någon powernap och jag åt inte överdrivet mycket. Jag borde alltså ha varit trött. Att vara ledsen brukar ta på krafterna. Jag fastnade framför datorn med musik i öronen. Men jag tänkte att jag borde sova. Har ju ändå trött liksom. Jag låg och vände o vred på mig i över 2 timmar. Slutade med att jag bröt ihop för att jag inte kunde somna. Helt weird. Why?

Och det betyder att jag enbart sovit i typ max 3 timmar. Och jag är vaken. Och gissa vad? Pigg. Frågan är om jag ens kan somna om liksom. Men går jag upp nu blir det världens längsta lördag. Och det orkar jag inte när jag är så ensam. Jag trodde inte att jag skulle känna mig så ensam som jag faktiskt gör. Det finns något jag saknar. Undra om jag hade känt andra känslor då? Typ mindre ensam. Åh.

Men jag fick iaf ett meddelande inatt som gjorde mig lite gladare. Det var kanske inte vad jag förväntade mig längre. Förr absolut men nu är det inte samma sak. Så därför fick jag ett litet leende på läpparna. Tack för det! ❤

Nu ska en liten Myh somna om en stund.

image

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.