Åh

What a day. Vet inte riktigt vad som hände men kaos blev det. Och irriterad blev jag. Och senare bara mer arg. Helt galet vilka skumma känslor jag fått. Över vadå? Ingenting. Jag är bara irriterad för att det var mindre värt. Att det inte spelade någon roll. Och sen säger jag att jag inte bryr mig. Och då blir det ännu värre? Hur gick det till? Först blev det fel när det verkade som om jag tog illa upp och då sa jag bara att jag inte bryr mig. För jag gör inte det.

Texten jag skrev i förra inlägget får man tolka precis hur man vill. Likaså det här. Jag vet vad jag tänker på och det är ju huvudsaken. Sen hur andra vill tolka är helt upp till dom faktiskt. Det är inte jag som tar illa upp. Och mina texter är egentligen inte elaka eller skitsnack. Det är bara min sanning. Men för det kanske inte du uppfattar det likadant som jag gör. Och det är ju helt okej. Så länge ni inte anklagar mig för någonting. För jag har inte gjort något fel egentligen. Jag använder mig av min blogg för att skriva om det som jag tänker på. Men allting kan jag inte skriva helt öppet. Och det gör jag mest för min egen skull. För jag vill inte att mina texter ska vändas emot mig.

Jag vet att en person som är här inne och läser ibland (har jag hört iaf) gärna vill hitta saker i mina texter att vända emot mig. Och det vill inte jag. Jag har inte gjort denna människa något. Det är väl egentligen snarare tvärtom. Men den biten har jag släppt. Även om jag ofta tänker på det. Helskum känsla faktiskt. Hur ogärna jag än vill finns människan i mitt bakhuvud. Och jag är väldigt trött på att det fortfarande pratas. Om saker som ej är aktuellt längre. Nu har jag förvisso inte hört något på ett par dagar. Men det kommer väl snart igen.

Lokalkändis.

image

It may be over but it won’t stop there
I am here for you if you’d only care

En reaktion på “Åh

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.